Skip to content

DOS Hallituksen pestiesittelyt – Tapahtumavastaava

Kippistä DOSilaiset!

Olen ympäristötieteiden opiskelija Anni ja touhuilen toista vuotta DOSin tapsana eli tapahtumavastaavana. Lempiolueni on barley wine, joka toimii muuten tosi hyvin vaikkapa pitkään kypsytetyn goudan kera. Ylläpidän myös Instagram-blogia @thirstynettle, jossa olut ja nykyään myös muut suomalaisten pientuottajien juomat kulkevat mukana elämäni eri hetkissä. 

Tapahtumavastaavan laajaan tehtäväkenttään kuuluvat melkeimpä kaikki tapahtumiin liittyvät asiat. Pääasiassa tapahtumavastaava pitää huolta siitä, että kuukausittaiset, yhteistyösopimuksiin kirjatut olutillat tulevat järjestettyä, mutta mikäli aikaa riittää niin tapahtumien järjestämisessä vain mielikuvitus on rajana. 

Tapahtumavastaava…
…tekee tiivistä yhteistyötä yhteistyöravintoloiden kanssa ja sopii tulevien iltojen ajankohdat ja teemat, 

…hoitaa tapahtumamarkkinointia ja yhteyksiä DOSin jäseniin webbisivujen, sähköpostin, Facebookin ja Instagramin kautta,

…avaa ja tarkistaa tapahtumien ilmoittautumiset, lähettää niistä laskut jäsenille ja pitää yhteistyökumppanit ajan tasalla ilmoittautumisista

…sekä ennen kaikkea pitää huolta, että DOSin maltaiset tapahtumarattaat pyörivät kaikin puolin sulavasti. 

Yksin hommia ei kuitenkaan tarvitse tehdä, sillä yleensä tapahtumavastaavia valitaan kaksi ja tämä dynaaminen duo hoitaa hommat sujuvasti yhdessä. Lisäksi tiiviissä yhteistyössä ovat graafikko ja webmaster ja myös muut hallituksen jäsenet auttelevat esimerkiksi Oktoberfestin, vuosikokousten ja muiden erikoislaatuisten tapahtumien järjestämisessä.

DOS Tapsan hommissa pidän erityisesti tapahtumien teemojen suunnittelusta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja vaikka poikkeustila onkin toimikaudellani rajoittanut tapahtumien järjestämistä melkoisesti, on se samalla haastanut kehittämään toimintaa uuteen suuntaan. On ollut mahtavaa tutustua paikallisiin ravintola- ja panimotoimijoihin ja mielestäni tämä on ehdottomasti yksi DOSin mielenkiintoisimmista ja antoisimmista pesteistä. Kannattaa siis hypätä rohkeasti mukaan!

Nähdään DOSin tapahtumissa! 🍻