Skip to content

Ilmoittautumisen pelisäännöt

OLUTSEURA DOS RY:N ILMOITTAUTUMISEN PELISÄÄNNÖT

Ilmoittautuessasi tapahtumaan, sitoudut alla oleviin ehtoihin:

Ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun ilmoitetulle tilille annetulla viitteellä/viestillä varustettuna eräpäivään mennessä. Tai maksamaan Mobilepay:llä tapahtumamaksun annettujen ohjeiden mukaisesti. Käteismaksua emme tapahtumien yhteydessä hyväksy ilman erityistä syytä. Ilmoittautuneen jäädessä ilmoittautumisen yhteydessä varasijalle, on ilmoittautuminen yhtä sitova kuin muulloinkin. Jos et kuitenkaan tapahtuman osallistumiskiintiöön mahdu, et ole velvoitettu maksamaan osallistumismaksua.

Maksumuistutukset

Jos maksu ei ole kirjautunut tilille 7 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä sähköpostitse muistutus tai tavoitetaan henkilö muulla tavoin. Jos maksua ei muistutuksesta huolimatta ole suoritettu 14 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, on seurauksena toinen muistutus ja sen yhteydessä 5 euron (5€) karhumaksu (tapahtuman hinnan lisäksi) sekä mustalle listalle joutuminen. Mustalle listalle joutuu jo ensimmäisestä tapahtumamaksusta, jota ei ole maksettu 14 vuorokauden kuluessa eräpäivästä maksumuistutuksesta huolimatta.

Musta lista

Mustalle listalle joutunut henkilö ei voi osallistua Olutseura DOS ry:n järjestämiin tapahtumiin. Päästäkseen pois mustalta listalta ja saadakseen jälleen oikeuden osallistua Olutseura DOS ry:n järjestämiin tapahtumiin, tulee henkilön suorittaa rästissä oleva maksu karhumaksuineen ja ilmoittaa asiasta rahastonhoitajalle (raha[at]olutseurados.fi). Jos maksun suorittamisesta on alle kolme pankkipäivää tai muuten epäilet, ettei suoritus vielä näy tilillä, tulee sinun yhteydenottosi yhteydessä esittää tosite maksusta (esim. kuvankaappaus verkkopankista).

HUOM! Mustalla listalla olevat tullaan poistamaan tapahtumien ilmoittautumiskannasta vaikka he tapahtumaan olisivatkin ilmoittautuneet! Oleellinen osa mustalta listalta pois pääsemistä on YHTEYDENOTTO! Vasta sen jälkeen sinut tullaan poistamaan mustalta listalta, vaikka olisitkin rästimaksut syvässä hiljaisuudessa pois maksanut!

Näillä ohjeilla ja eväillä yhteispeliä eteenpäin. DOS-Rahastonhoitaja kiittää!

Ilmoittautumalla tapahtumaan luovutat tietosi tapahtumarekisteriin. Rekisteriselosteen löydät täältä