Skip to content

Tapahtumasivu

Alta löydät listan tulevista tapahtumista. Tapahtumista tiedotetaan myös sähköpostilistalle. Tapahtumat ovat pääasiassa suomeksi ja tarkoitettu poikkitieteellisesti vain seuran jäsenille, ja ne ovat haalarittomia. Tapahtumiin liittyvistä ideoista ja kysymyksistä voit olla yhteydessä pj@olutseurados.fi tai ottamalla osaa hallituksen kokouksiin. Nähdään tapahtumissa ja oluiden äärellä!

Anniskeluravintolassa / pubissa. Olutilloissa maistellaan illan kattaukseen kuuluvia tuotteita johdetusti. Pääasiassa illan lippuun sisältyy muutamia (noin 5) maisteluannoksia ja asiantuntijajohdettu tietopaketti. Olutillat ovat mahtava paikka tutustua uusiin oluenystäviin ja löytää uusia oluttuttavuuksia sekä juomista että juojista. Tule yksin tai porukalla!

Olutseura DOS j√§rjest√§√§ s√§√§nn√∂llisesti lautapeli-iltoja. Lautapeli-illat j√§rjestet√§√§n p√§√§s√§√§nt√∂isesti pub Harry’s:isin takatilassa. Tapahtumaan ei ole p√§√§symaksua, ja lautapelien yhteydess√§ nautitut juomat ovat omakustanteisia.

Hallitus kokoustaa säännöllisesti vuoden mittaan erinäisissä paikoissa. Hallituksen kokouksiin voit jäsenenä tulla paikanpäälle kuuntelemaan ja vaikuttamaan DOSin toimintaan. Usein kokoukset järjestetään olutvalikoimaltaan kattavissa ja rauhallisissa pubeissa, ja kokouksen päivämääristä, ja paikasta tiedotetaan sähköpostitse jäsenistölle. 

  • No events