Skip to content

DOS Hallituksen pestiesittelyt – Varapuheenjohtaja

Tjänare!
Koska tila internetissä on tunnetusti rajallinen, pidän esittelyni lyhyenä. Mä olen Juuso Kilpi ja puuhastelen DOS-hallituksessa varapuheenjohtajan roolissa. Varapuheenjohtajana olen toiminut puheenjohtajan yleisapumiehenä, pääosin vastuulla on ollut jäsenrekisterin ylläpito ja uusien jäsenten hankinta.

Hallituksessa toimiminen on antanut mulle paljon, olen saanut lukuisia uusia ystäviä ja kontakteja, päässyt vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin ja oppinut mitä järjestötoiminta on. Vaikka paljon olen jo oppinut, on silti vielä paljon opittavaa ja kiinnostus on vain kasvanut matkan varrella.

Suosittelen hallitustoimintaan lähtemistä lämpimästi kaikille, sillä vaikka DOS onkin merkittävä toimija Jyväskylän ravintolamaailmassa, voi mukaan lähteä matalalla kynnyksellä ja taustalta löytyy valtavasti tietoa ja tukea.
Omalta osaltani tahdon jo tässä vaiheessa kiittää kanssa hallituslaisiani , jotka ovat jakaneet tietämystään ja avustaneet minua aina kun apua tarvitsin!


Tätä kirjoittaessani makuhermoja hiveli Lagavulin 16yo

Kippis!
Juuso Kilpi