Skip to content

DOS Hallituksen pestiesittelyt – Yhteistyövastaava

Heippa! Olen Annika ja kuluneen vuoden olen toiminut DOSin hallituksessa yhteistyövastaavana. Olutseuran toiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2013 ja sen verran hyvin olen viihtynyt, että hallitusvuosiakin on kertynyt jo neljä.

Yhteistyövastaavana tehtävänäni on olla yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin uusiin yhteistyökumppaneihin. Teemme vuosittain yhteistyötä niin ravintoloiden, panimoiden kuin lukuisien tapahtumien kanssa. Jäsenistölle ehkä se näkyvin osuus on jäsenedut, joita saa vilauttamalla meidän jäsenkorttia.

Olen DOS vuosieni aikana päässyt kokemaan ja tekemään kaikenlaista, ennen kaikkea tutustumaan oluen ihmeelliseen maailmaan ja lukuisiin uusiin ihmisiin! Naurua ja hyviä keskusteluja on riittänyt yhdessä touhutessa ja muutama olutkin on siinä sivussa tullut maisteltua.

Voin omasta puolestani lämpimästi suositella hallitukseen hakemista. Sitä kautta olen oppinut paljon yhdistystoiminnasta, päässyt toteuttamaan monenlaisia tapahtumia (olutilloista Oktoberfestiin ja aina ulkomaille asti) ja tapaamaan huikeita ihmisiä.

Mukaan haetaan hyviä tyyppejä, joilla on kiinnostus olutkulttuuriin ja sen edistämiseen yhdistystoiminnan kautta. Hallitushommista ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, me autetaan kyllä alkuun ja tekemällä oppii!

Tyytyväinen matkaaja, Westvleteren Belgia

Comments are closed.