Skip to content

IPA-ilta Vihreässä Haltiattaressa

IPA-ilta Vihreässä Haltiattaressa

When

10/05/2022    
18:00 - 22:00

Where

Vihreä Haltiatar
Kauppakatu 13, Jyväskylä

Mitä IPOja teillä on hanassa?

Tähän ja moneen muuhunkin IPAan liittyvään kysymykseen meille vastaa Sampo toukokuun Vihreän illassa. Hetken levähdyksen ja vappuriennoista toipumisen jälkeen on hyvä palata tuoppien ääreen maistelemaan herkullisia oluita. Vihreän illassa on luvassa historian havinaa sekä humalaa ja huurteita. Nams!

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MITÄ: IPA-ilta
MISSÄ: Vihreä Haltiatar, Kauppakatu 13, 40100 Jyväskylä
MILLOIN: tiistaina 10.5.2022, klo 18:00
MITÄ MAKSAA: 15€ (+jäsenmaksu 5€, jos et ole vielä jäsen)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 3.5. klo 12:00 ja päättyy perjantaina 6.5. klo 16:00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 6.5. klo 16:00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

—–

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.

—–