Skip to content

Joulukuun olutilta: Joulujuhla feat. Anikó

Joulukuun olutilta: Joulujuhla feat. Anikó

When

15/12/2021    
17:00 - 20:00

Where

Jalo kitchen & lounge
Asemakatu 2, Jyväskylä

HUOM! Valtioneuvoston asettamien rajoitusten vuoksi tapahtumaan tultaessa on esitettävä voimassaoleva koronapassi.

On taas se aika vuodesta, kun saamme vihdoin kaivaa tonttulakit kaapin syövereistä ja syventyä lämpimin maustein ryhditettyihin oluisiin. Vuoden viimeinen olutilta onkin DOSin perinteinen joulujuhla Jalon kabinetin tunnelmassa. Meillä on myös kunnia saada juhlavieraaksemme olutguru Anikó Lehtinen, joka tunnetaan niin kirjailijana, journalistina, luennoitsijana kuin kouluttajana. Aloitamme illan maistelemalla oluita Anikón kanssa ja virittäytymällä pikkujoulutunnelmaan. Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa. Jalon ruokalistan klassikoiden lisäksi suosittelemme Jalon pikkujoulumenuja, joista löytyy herkullisia vaihtoehtoja kaikille. Menuihin on myös suunniteltu juomapaketti.

DOS-joulujuhlan hintaan sisältyy maistelusetti Anikón kanssa, mutta ohjelman jälkeinen ruokailu ja ruokajuomat ovat omakustanteisia.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit. Pukeudu sen sijaan pikkujouluhengen mukaisesti punaiseen!

MIT√Ą: Joulujuhla feat. Anik√≥
MISS√Ą: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 15.12.2021 klo 17.00 (huom! Normaalia aiempi aloitusaika!)
MIT√Ą MAKSAA: 12‚ā¨ (+j√§senmaksu 5‚ā¨, jos et ole viel√§ j√§sen)

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 8.12. klo 12 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 12.12. klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi sunnuntaina 12.12. klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.