Skip to content

Joulukuun olutilta: Tummaa ja jouluisaa

When

13/12/2016    
18:00 - 21:00

Where

Brick's & Feel Vegas Club
Kauppakatu 41, Jyväskylä

Ulkona pakkasen kiristyessä ja kinosten kasvaessa sisällä tunnelmaa lämmitetään tummempien ja maukkaampien oluiden kera. Nappaa siis päähäsi tonttulakki ja saavu kanssamme vuoden viimeiseen olutiltaan! Makumaailmassa siirrytään tummempaan ja jouluisampaan ja maistellaan mm. herkullisia stouteja ja portereita. Luvassa myös muuta mukavaa illan ratoksi!

MIT√Ą: Joulukuun olutilta: Tummaa ja jouluisaa
MISS√Ą: Brick’s & Feel Vegas (Kauppakatu 41)
MILLOIN: 13.12.2016, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 12 ‚ā¨ (17 ‚ā¨, jos et ole viel√§ maksanut j√§senmaksua)
FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1737370936588510/

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 6.12. klo 12.00 tällä sivulla.
Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9.12. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 9.12. klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.