Skip to content

Joulukuun olutilta verkossa: Olutseuran joulujuhla

Joulukuun olutilta verkossa: Olutseuran joulujuhla

When

18/12/2020    
18:00 - 21:00

Olutseuran joulujuhla
DOSin etäolutseura palaa toimintaan joulukuussa, kun järjestämme joulujuhlan Zoomin välityksellä. Virittäydy siis tunnelmaan jouluisilla olusilla ja hassuilla hatuilla ja klikkaa itsesi mukaan juhlintaan.

Aloitamme illan maistelemalla yhdessä Panimo Honkavuoren Joulun Taiga portteria. Kyseistä tuotetta on saatavilla useissa hyvinvarustelluissa ruokakaupoissa ympäri Suomea. Olutiltaan osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kyseisen oluen hankkimista.

Joulujuoman maistelun oheen on varattu osio puheille. Lisäksi ohjelmassa on perinteinen esittelykierros, joten varauduthan esittelemään itsesi sekä oman juhlajuomasi. Illan aikana myös visaillaan ja palkinnot ovat toki huikeat. Lisäksi toivomme, että jäsenistö innostuisi järjestämään yllätysohjelmaa loppuillalle.

Mikäli et ennätä aloitukseen mukaan, voit myös liittyä mukaan missä vaiheessa iltaa tahansa. Jatkamme niin kauan kuin juttua riittää. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Voit myös tulla vain seuraamaan tapahtumaa. Lisää tällöin nimesi eteen tähti-merkki (*) ja laita mikrofonisi ja kamerasi pois päältä. Tällöin juontaja ei yritä vahingossa jakaa sinulle puheenvuoroja esimerkiksi esittelykierroksen aikana.

MITÄ: Interaktiivinen olutilta verkossa
MISSÄ: ZOOMissa
MILLOIN: 18.12.2020, klo 18.00 alkaen
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!