Skip to content

Kesäkuun olutilta verkossa: Tarinaoluet ja oluttarinat

Kesäkuun olutilta verkossa: Tarinaoluet ja oluttarinat

When

02/06/2020    
18:00 - 21:00

 

“Olut ei ole minulle vain olutta. Se on kaikkien niiden assosiaatioiden ja muistojen summa, jotka tulvahtavat mieleen olutpullon sihahtaessa auki.”¬†¬†(Olutseura DOSin tapsa-sihteeri Anni)

 

Kesäkuun alussa juhlistamme ravintoloiden aukeamista. Olutravintolat kätkevät oviensa taakse monta erikoista tarinaa ja niitä on nyt tarkoitus tuoda olutseuran tietoisuuteen. Illan teemana on siis olueen liittyvät tarinat. Mitä olutta et voi koskaan unohtaa? Minkä olet unohtanut jo monta kertaa, tai ainakin haluaisit unohtaa? Mitä hulluja sattumuksia olet kokenut oluen kanssa? Onko olut yhdistänyt sinut johonkuhun tärkeään ihmiseen? Mikä olut on tehnyt parhaat kemut? Entä mikä on luonut tunnelmaa saunailtaan? Tule mukaan kuuntelemaan olutseuralaisten tarinoita ja kertomaan omiasi.

Aloitamme illan maistelemalla yhdessä yhteistyökumppanimme Hiisi-panimon Hattara-olutta. Kyseistä tuotetta on saatavilla useissa ruokakaupoissa ympäri Suomea. Olutiltaan osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kyseisen oluen hankkimista vaan halutessasi voit maistella myös muita paikallisia pienpanimoherkkuja.

Voit myös liittyä mukaan missä vaiheessa iltaa tahansa. Jatkamme niin kauan kuin juttuja piisaa. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Osallistuminen ei edellytä omien tarinoiden kertomista.

Huom! Mikäli haluat osallistua tapahtumaan vain seuraajana, lisää nimesi eteen tähti-merkki (*) ja laita mikrofonisi ja kamerasi pois päältä. Tällöin juontaja ei yritä vahingossa jakaa sinulle puheenvuoroja esimerkiksi esittelykierroksen aikana. Tarinoiden kerrontaa varten haetaan puheenvuorot erikseen.

 

MIT√Ą: Interaktiivinen olutilta verkossa
MISS√Ą: ZOOMissa (salasana l√∂ytyy s√§hk√∂postista, mik√§li et saanut viesti√§ ota yhteytt√§!)
MILLOIN: 2.6.2020, klo 18.00 alkaen
MIT√Ą MAKSAA: Ei mit√§√§n!