Skip to content

Keski-Euroopan oluet

Keski-Euroopan oluet

When

29/11/2022    
18:00 - 21:00

Where

Jalo kitchen & lounge
Asemakatu 2, Jyväskylä

*** In english below***

Marraskuun lopuksi syvennymme Keski-Euroopan olutkulttuuriin illan vierailevan tähden, Jannen johdolla. Luvassa on puhtaita makuja ja raikkaita oluita. Nyt on oiva tilaisuus tulla ottamaan selvää siitä, miten oluen panemisen jalo taito ja pitkät perinteet maistuvat Keski-Euroopan tuotannossa. Maistelun ohessa on mukava hyödyntää olutseuran jäsenetuja niin ruoka- kuin juomatuotteista.

Tilaisuuden jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MIT√Ą:¬†Keski-Euroopan oluet
MISS√Ą:¬†Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 29.11.2022, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA:¬†12‚ā¨ (+5‚ā¨ j√§senmaksu, jos et ole viel√§ j√§sen)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 22.11.2022 klo 12.00 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 25.11.2022 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 25.11.2022 klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.

***

At the end of November, we dive¬†into the beer culture of Central Europe under the guidance of the evening’s guest star, Janne. This is a great opportunity to find out how the noble art of craftsmanship¬†and long tradition of brewing beer shows in Central European production. It is also a great chance to take¬†advantage of the beer club membership benefits from food and beverages.

After the tasting the night will continue by dining and chatting with other members. The official part ends at the tasting.

Notice! We don’t wear overalls during tasting nigths.

WHAT: Beer from Central Europe
WHEN: Tuesday 29.11. at 6PM
WHERE: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
WHAT DOES IT COST:¬†12‚ā¨ (+membership fee 5‚ā¨, if you aren‚Äôt a member already)

Registration begins on 22.11.2022 at 12 PM by the form you can find below. Registration ends on 25.11.2022 at 4 PM or after the places have been filled. Registration will be binding after 4PM on 25.11.2022. The payment instructions will be sent via email. The places for the event will be filled in the order of registration.

NOTICE!
If you cancel your registration before it becomes binding, let us know via email at tapahtumat@olutseurados.fi. Participants that got into the event will receive personal payment instructions with their own reference number via email. If you want to sell your place forward to someone else, forward your reference number to this person. In this case, you don’t have to be in contact with us.

The tastings are meant only for Olutseura DOS ry members. If you aren’t a member already, you can join during the registration to the tasting. If you fit into the tasting, you can pay your membership fee at the same time you pay for the tasting. If you aren’t a member already and you don’t fit into the tasting, we will send you payment instructions for the membership fee separately. The membership includes a patch for your overalls and a membership card, which will give you discounts at our collaborative restaurants.