Skip to content

Kevätjuhla Jalossa

Kevätjuhla Jalossa

When

17/05/2022    
18:00 - 21:00

Where

Jalo kitchen & lounge
Asemakatu 2, Jyväskylä

 

DOSin kevät päätetään tuttuun tapaan kevätjuhlan merkeissä. Kevätjuhlan teemana on tällä kertaa piknik ja pääsemmekin Jalossa maistelemaan piknikille sopivien ruokien ja oluiden komboja. Kevätjuhlan kruunaa vielä pubivisa, jonka voittajalle on luvassa maukas palkinto. Tule nappamaan vinkit piknikeväiden valintaan DOSin kevätjuhlasta!

Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MIT√Ą: Kev√§tjuhla
MISS√Ą: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 17.5.2022 klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 15‚ā¨ (+j√§senmaksu 5‚ā¨, jos et ole viel√§ j√§sen)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 10.5.2022 klo 12 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 13.5.2022 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 13.5.2022 klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.