Skip to content

Lokakuun olutilta: Hapanoluet

Lokakuun olutilta: Hapanoluet

When

10/10/2017    
18:00 - 21:00

Where

Vihreä Haltiatar
Kauppakatu 13, Jyväskylä

“Happamia”, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Ja “Jesus fucking Christ, mit√§ t√§√§ on?!”, sanoi DOSin varapuheenjohtaja hapanoluesta. Mit√§ sin√§ sanot? Tule mukaan lokakuun olutiltaan maistelemaan n√§it√§ mielipiteet jakavia hapanolusia.

MIT√Ą: Lokakuun olutilta: Hapanoluet
MISS√Ą: Vihre√§ Haltiatar, Kauppakatu 13
MILLOIN: 10.10.2017, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 15 ‚ā¨ (20 ‚ā¨, jos et ole viel√§ maksanut j√§senmaksua)

FB-event: https://www.facebook.com/events/1678682318840579/?fref=ts

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 3.10. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 6.10. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 6.10. klo 16.00.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 30 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.