Skip to content

Lokakuun olutilta – Olut & Juusto

Lokakuun olutilta – Olut & Juusto

When

09/10/2018    
18:00 - 21:00
–– IN ENGLISH BELOW ––
 
Juustoa ja olutta? Ai samaan aikaan? Mahtaakohan sopia yhteen?
 
Tule ottamaan asiasta selvää, kun tiistaina 9.10. Jukolan Juuston Markku Liias saapuu vieraaksemme kertomaan heidän Joutsassa valmistetuista meijerituotteistaan. Juustojen kanssa tarjoillaan Jaskan tarkoin valitsemia oluita, joista hänen ohjauksellaan koitamme löytää sopivia kumppaneita Markun tuomille juustoille.
 
MITÄ: Juustoa ja olutta!
MISSÄ: Jalo kitchen & lounge, Hannikaisenkatu 35
MILLOIN: 9.10.2018, klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 15€ (jäsenmaksu +5€, jos haluat liittyä samalla jäseneksi)
 
Ilmoittautuminen alkaa poikkeuksellisesti KESKIVIIKKONA 3.10. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella.
Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 5.10. klo 16.00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 5.10. klo 16.00.
Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.
 
Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.
 
————————–
 
Cheese-maker of Jukolan Juusto Markku Liias come visit to us and he will bring some cheese with him. Event’s goals are to find perfect and not so perfect cheese-beer pairings.
 
WHAT: Cheese and beer!
WHEN: Tuesday 9.10. at 18 o’clock
WHERE: Jalo kitchen & lounge, Hannikaisenkatu 35
PRICE: 15€ (subscription +5€ if you haven’t joined the beer society already)
 
Signing up begins on WEDNESDAY 3.10. at 12.00 at form below.
Signing up ends on Friday 5.10. at 16.00 or when we have reached the maximum capacity. After Friday 5.10. at 16.00 you can’t cancel your participation and you have to pay the entrance fee. You will receive the instructions for payment via email after the sign-up has been closed. We will also inform the ones that didn’t fit in.
 
Beer evenings are open only for the members of the beer society DOS. You can join us via the signing up form and by paying the 5€ entrance fee. The membership includes a membership card and an overall patch.