Skip to content

Lokakuun olutilta Vihreässä: Oktoberfest Lite

Lokakuun olutilta Vihreässä: Oktoberfest Lite

When

27/10/2021    
18:00 - 22:00

Where

Vihreä Haltiatar
Kauppakatu 13, Jyväskylä

Lokakuun toinen olutilta tuo ripauksen Oktoberfestin tuntua ja makua tältä syksyltä peruttua perinteikästä juhlaa janoaville. Päätämme juhlakuukauden maistelemalla Oktoberfest-oluita olutparoni Sampon johdolla ja muistelemalla samalla menneiden vuosien suurtapahtumia. Lisäksi visailemme olutmaistelun ohessa teemaan liittyvin kysymyksin.

Koska perinteiset ja ison väkimäärän Dostoberfestit ovat siis tauolla tältä vuodelta, kyseessä on olutilta-versio perinteisestä juhlasta. Näin ollen myös paikkoja on rajoitetusti. Kannattaa siis tsekata ilmoittautumisohjeet ja toimia nopeasti.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit. Sen sijaan voit pukeutua Oktoberfest-henkeen vaikka bavaria- tai tirolilaisittain. Paras asu palkitaan! Prost!

—–

MITÄ: Lokakuun olutilta Vihreässä: Oktoberfest Lite
MISSÄ: Vihreä Haltiatar, Kauppakatu 13, 40100 Jyväskylä
MILLOIN: keskiviikkona 27.10.2021, klo 18:00
MITÄ MAKSAA: 15€ (+jäsenmaksu 5€, jos et ole vielä jäsen)

—–

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 20.10. klo 12:00 ja päättyy maanantaina 25.10. klo 12:00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi maanantaina 25.10. klo 12:00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

—–

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.

—–