Skip to content

Maaliskuun olutilta: Oluen perusteet 2

Maaliskuun olutilta: Oluen perusteet 2

When

15/03/2022    
18:00 - 21:00

Where

Jalo kitchen & lounge
Asemakatu 2, Jyväskylä

Mitä eroa on IPA:lla ja NEIPA:lla? Entäpä stoutilla ja portterilla? Tule maaliskuun olutiltaan ottamaan selvää!

Oluen perusteissa pääsemme Jalon Jannen johdolla tutustumaan oluiden laajaan makukirjoon sekä oppimaan oluiden monista eri tyyleistä. Kevään olutillat aloitetaan myös aidosti poikkitieteellisissä merkeissä. Nyt sinulla on oiva tilaisuus tulla tutustumaan olutseuramme toimintaan, sillä olemme päättäneet sallia osallistumisen maaliskuun Oluen perusteet -iltoihin muillekin kuin seuramme jäsenille. Olutiltaan pääsee siis tällä kertaa poikkeuksellisesti osallistumaan myös ilman seuran jäsenyyttä. Tule nauttimaan monipuolisesta kattauksesta monialaisessa seurassa!

Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MITÄ: Oluen perusteet
MISSÄ: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 15.3.2022 klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 12€

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 8.3.2022 klo 12 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 11.3.2022 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 11.3.2022 klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Poikkeuksellisesti Oluen perusteet -olutiltaan osallistuminen ei vaadi DOS-jäsenyyttä. Halutessasi voit kuitenkin illan aikana liittyä seuramme jäseneksi. Jäsenyys maksaa 5€ ja siihen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.