Skip to content

Mallasmaljoja & makupaloja

Mallasmaljoja & makupaloja

When

27/03/2024    
18:00 - 20:00

Where

Vihreä Haltiatar
Kauppakatu 13, Jyväskylä

*ILMOITTAUTUMISLOMAKE SIVUN ALAOSASSA!*

Tuomme taas uusia makupareja p√∂yt√§√§n ruoan ja juomien yst√§ville! Olutilta tarjoaa mahdollisuuden makukirjojen laajentamiseen, sill√§ oluen p√∂yt√§kumppaneina on niin pient√§ ett√§ isompaa suolaista. Kyytipoikana oluelle leikkeit√§ ja juustoja ‚ÄĒ erinomaisia vastapainoja makeahkolle maltaisuudelle!

Illan aikana makuparituksia ja oluita siemaillaan rauhalliseen tahtiin Vihreän Haltiattaren levollisessa sekä kotoisassa tunnelmassa.

Liity matkaamme tutustumaan uusiin makututtavuuksiin!

MIT√Ą: Mallasmaljoja & makupaloja
MISS√Ą: Vihre√§ Haltiatar (Kauppakatu 13)
MILLOIN: 27.3.2024 klo 18.00
MIT√Ą SIS√ĄLT√Ą√Ą: Olutannoksia, juustopaloja ja lihaleikkeit√§
MIT√Ą MAKSAA: 15‚ā¨ (+ 5‚ā¨ j√§senmaksu, jollet ole viel√§ j√§sen)
MIT√Ą HUOMIOITA: Olutillassa ei ole tarjolla vegaanista vaihtoehtoa

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 24.3.2024 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 24.3.2024 klo 16.00 jälkeen. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit. Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen: tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.