Skip to content

Mallasviski-ilta

When

07/12/2016    
18:00 - 20:00

Where

Explosive bar "Pommi"
Puistokatu 1, Jyväskylä

Mikä sopisikaan paremmin talven pimeneviin iltoihin kuin mieltä ja kehoa lämmittävä mallasviski-ilta Pommissa!

Mallasviskitastingin teemana meillä on tällä kertaa aistinvarainen arviointi. Tarkoituksena on antaa hyvä lähtökohta ymmärtämään viskiä itseään ja sitä miten viskistä saadaan enemmän irti. Illan aikana tulemme maistelemaan toisistaan raaka-aineiltaan, tislausprosessiltaan ja kypsytykseen käytetyiltä tynnyreiltä eroavia viskejä, joita tutkimalla saadaan hyvä kuva mallasviskin monimuotoisuudesta. Tasting tullaan suorittamaan blindina, eli tuotteet kerrotaan vasta tastingin lopussa. Ilta sopii niin uusille viskin ystäville kuin myös kokeneille konkareille.

MIT√Ą: Mallasviski-ilta
MISS√Ą: Explosive bar “Pommi”, Puistokatu 1
MILLOIN: 7.12.2016, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 25 ‚ā¨ (30 ‚ā¨, jos et ole viel√§ maksanut j√§senmaksua)
FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1741289532803523/

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 29.11. klo 12.00 ja päättyy perjantaina 2.12. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 2.12. klo 16.00.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 15 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!

Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Tapahtuma on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan tapahtumaan, voit maksaa jäsenyyden tapahtuman maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan tapahtumaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.