Skip to content

Marraskuun olutilta: Brooklyn Brewery

Marraskuun olutilta: Brooklyn Brewery

When

22/11/2016    
18:00 - 20:30

Where

Brick's & Feel Vegas Club
Kauppakatu 41, Jyväskylä

Marraskuun olutilta tuo mukanaan tuulahduksen Atlantin yli!

Seuraavassa olutillassa tutustumme yhdysvaltalaiseen Brooklyn Breweryyn. Panimon ovat perustaneet vuonna 1988 Steve Hindy ja Tom Potter New Yorkiin, Brooklyniin. Herrojen ensimmäiset oluet erottuivat maultaan ja tuoksultaan markkinoita hallinneiden vaaleiden lagereiden joukosta.

Saamme paikalle Brooklyn Breweryn tuotteiden Suomen edustajan kertomaan meille panimosta ja sen tuotteista! Illan tastingissa maistelemme kuutta eri olutta panimon valikoimasta. Tervetuloa nauttimaan kanssamme Ravintola Brick’sin alakertaan!

MIT√Ą: Marraskuun olutilta: Brooklyn Brewery

MISS√Ą: Brick’s & Feel Vegas (Kauppakatu 41)

MILLOIN: 22.11.2016, klo 18.00

MIT√Ą MAKSAA: 14 ‚ā¨ (19 ‚ā¨, jos et ole viel√§ maksanut j√§senmaksua)

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1907944749434310/

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 15.11. klo 12.00 ja päättyy perjantaina 18.11. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 18.11. klo 16.00.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 45 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!

Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.