Skip to content

Marraskuun olutilta ‚Äď Stouteja & Portereita

Marraskuun olutilta - Stouteja & Portereita

When

21/11/2017    
18:00 - 21:00

Marraskuun olutilta

Marraskuun olutilta

Terassit on purettu eikä kylmä, vaalea olut enää maistu samalta kuin kesäpäivinä? Kireästi humaloituihin pale aleihinkin alkaa hieman kyllästyä? Mieli tekisi jotakin lähenevän synkän talven mukaista juotavaa? Siinä tapauksessa kirjaa tiistai 21.11. ylös ja saavu DOSin marraskuun olutiltaan, kun tarjolla on stoutia ja porteria!

MIT√Ą: Marraskuun olutilta – Stouteja & Portereita
MISS√Ą: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 21.11.2017, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 10 ‚ā¨ (15 ‚ā¨, jos et ole viel√§ maksanut j√§senmaksua)

FB-event: https://www.facebook.com/events/129042687730192/

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 14.11. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 17.11. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 17.11. klo 16.00.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.