Skip to content

Marraskuun olutilta: Kellarikypsytetyt oluet

Marraskuun olutilta: Kellarikypsytetyt oluet

When

10/11/2020    
18:00 - 21:00

Where

Teerenpeli
Kauppakatu 32, Jyväskylä

Kellarikypsytetyt oluet

Marraskuu saapuu kypsänä ja täyteläisenä kuin pitkään tynnyrissä lepäillyt mallasjuoma. Pimeät, viilentyvät illat tarjoavatkin täydellisen kehyksen pitkään ja hartaasti kypsytettyjen oluiden tunnelmointiin, joita meille tarjoilevat Panimoyhtiö X ja Teerenpeli. Mukana maistelemassa ovat ravintolamestari Allu sekä panimovirtuoosi Lauri.

MIT√Ą: Marraskuun olutilta: Kellarikypsytetyt oluet
MISS√Ą: Teerenpeli, Kauppakatu 32
MILLOIN: Tiistaina 10.11.2020, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 16‚ā¨ (+j√§senmaksu 5‚ā¨, jos haluat liitty√§ samalla j√§seneksi)

***

Turvallisuusohjeistus:

Tapahtuma järjestetään pienemmällä osallistujamäärällä turvavälien mahdollistamiseksi. Tapahtumaan saapuessasi pese kätesi ja istu lasikattauksella merkitylle paikalle. Muista tapahtumassa hyvä käsihygienia ja pyri noudattaa oikeaa yskimis- ja aivastamistapaa. Tapahtumaan ei saa osallistua sairaana tai jos tunnet olevasi sairastumassa. Sairastumisen sattuessa ilmoita asiasta välittömästi osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun, mikäli ilmoitus tulee viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkamista.

***

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 3.11. klo 12 allaolevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 6.11. klo 16.00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 6.11. klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.