Skip to content

Oluen perusteet / Beer 101

Oluen perusteet / Beer 101

When

11/10/2023    
18:00 - 21:00

Where

Jalo kitchen & lounge
Asemakatu 2, Jyväskylä

***In english below***

Lager, vehn√§, pale ale… IPA?¬†Lista vain jatkuu. Erilaisia oluttyylej√§ l√∂ytyy niin monta, ett√§ niit√§ listatessa menee helposti sekaisin. Mutta √§l√§ huoli, t√§h√§n ratkaisuna on Oluen perusteet!

Oluen perusteissa pääsemme tutustumaan oluiden laajaan makukirjoon sekä oppimaan oluiden monista eri tyyleistä. Ilta sopii hyvin niin olutmatkaa vasta aloitteleville kuin vanhoille konkareillekin. Onhan kertaus opintojen äiti. Illan aikana käymme läpi laajan kattauksen eri oluita ja toisistaan hyvin erilaisia makuja, joten jokaisen makuun löytyy varmasti jotain.

Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 21.9.2023 klo 15 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 4.10.2023 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 4.10.2023 klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MIT√Ą:¬†Oluen perusteet
MISS√Ą:¬†Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 11.10.2023 klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA:¬†15‚ā¨

Poikkeuksellisesti Oluen perusteet -olutiltaan osallistuminen ei vaadi DOS-j√§senyytt√§. Halutessasi voit kuitenkin illan aikana liitty√§ seuramme j√§seneksi. J√§senyys maksaa 5‚ā¨ ja siihen kuuluu haalarimerkki sek√§ j√§senkortti, jolla saa etuja yhteisty√∂ravintoloissa.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

***

Lager, wheat, pale ale…IPA? And the list goes on and on. There are so many different types of beer that you can easily get them mixed up when you try to list them. But don’t worry, for this reason we are having Beer 101 -tasting!

At this event we get to familiarize ourselves with the wide spectrum of taste and types that beer has. The tasting is a great event for people who are at the beginning of their beer journey as well as beer enthusiasts that have a bit more experience.¬†After all, repetition is the mother of learning. During the tasting we’ll go through a wide variety of different beers and tastes that differ from each other, so we’re sure that you will find something that fits your taste.

After the tasting, the night will continue by dining and chatting with other participants. The official part ends at the tasting.

Registration begins on 21st of September 2023 at 15.00 (3PM) with the form you can find below. Registration ends on 4th of October 2023 at 16.00 (4PM) or after the places have been filled. Registration will be binding after 16.00 (4PM) on 4th of October 2023. The payment instructions will be sent via email. The places for the event will be filled in the order of registration.

WHAT: Beer 101 tasting
WHERE: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
WHEN: 11.10.2023 at 18.00 (6PM)
WHAT DOES IT COST:¬†15‚ā¨

As an exception, you don’t have to be a member of DOS to participate in the event. However if you would like to, it’s possible to join during the event. The membership fee is 5‚ā¨ and it includes a membership patch and membership card which gives you discounts at our collaborative restaurants.

Notice! We don’t wear overalls during tasting nights.

If you cancel your registration before it becomes binding, let us know via email at tapahtumat@olutseurados.fi. Participants that got into the event will receive personal payment instructions with their own reference number via email. If you want to sell your place forward to someone else, forward your reference number to this person. In this case, you don’t have to be in contact with us.