Skip to content

Olutseuran syyssauna

Olutseuran syyssauna

When

17/11/2022 - 18/11/2022    
18:00 - 0:00

Where

Opinkiven sauna
Keskussairaalantie 2, Jyväskylä

***In english below***

Tervetuloa mukaan hengailemaan olutseuran syyssaunalle! Syyssaunalla on tarjolla poreita, pientä purtavaa ja pallopelejä. Nappaa kaveri, uikkarit ja pyyhe mukaan ja tule hetkeksi rentoutumaan syksyn rientojen keskellä. Syyssaunalla on myös mahdollista tutustua hallitukseen sekä muihin dossilaisiin rennossa meiningissä saunoen ja oluesta nauttien. Juomatarjoilu tapahtumassa on mallia OPM, joten omia virvokkeita ja purtavaa on suotavaa ottaa mukaan. Hallitushaku vuodelle 2023 aukeaa samana päivänä kuin syyssauna pidetään, joten saunalla on oiva tilaisuus tulla kyselemään hallitustoiminnasta istuvalta hallitukselta.

Ohjelmassa luvassa:

  • Beer Pong
  • Tutustumista hallitukseen ja hallitustoimintaan
  • Sauna ja¬†poreamme ovat l√§mpim√§n√§ koko illan

MIT√Ą:¬†Syyssauna
MISS√Ą:¬†Opinkiven saunalla, Ilokiven vieress√§ (Keskussairaalantie 2)
MILLOIN: Torstai 17.11.2022, ovi aukeaa klo 18:00
MIT√Ą MAKSAA:¬†0‚ā¨, Vapaa p√§√§sy seuran j√§senille – voit liitty√§ tapahtuman yhteydess√§, ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta*

*Ilmoitamme Instagramissa paikkojen täytyttyä. Mikäli ennakkoon ilmoittautumisen jälkeen on tilaa, niin myös paikanpäällä voi ilmoittautua mukaan klo 18 jälkeenkin.

Nähdään syyssaunalla!

***

Welcome to DOS autumn sauna! At the autumn sauna you can enjoy a jacuzzi, snacks and ball games. Grab a buddy, swimsuit and towel along and come to relax in the midst of a busy autumn. At the autumn sauna, it is also possible to get to know the board members and other DOS members in a relaxed way while enjoying sauna and beer. It is advisable to bring your own refreshments and snacks to the event.

Program:

  • Beer Pong
  • Getting to know the board and what they do
  • Sauna and jacuzzi are in use for the whole night

WHAT: Autumn sauna
WHERE: Opinkivi sauna, next to Ilokivi (Keskussairaalantie 2)
WHEN: Thursday 17.11.2022, door opens at 6PM
WHAT DOES IT COST: 0‚ā¨, Free entry for DOS members – you can join DOS during the registration by the form below*

*We will announce on Instagram when the places for the event has been filled. If there are places left after the registration has ended, you can join the event without registration. This will be announced on Instagram.

See you at the autumn sauna!