Skip to content

Pohjoismaiset oluet

Pohjoismaiset oluet

When

05/04/2022    
18:00 - 21:00

Where

Jalo kitchen & lounge
Asemakatu 2, Jyväskylä

Huhtikuun ensimm√§isess√§ olutillassa l√§hdemme makumatkalle tutkimaan, miten oluen paneminen rajan toisella puolella luonnistuu. Illan aikana maistellaan muun muassa norjalaisen N√łgnen, ruotsalaisen Omnipollon sek√§ islantilaisen Einst√∂kin panimoiden tuotteita. Maisteltavien tyylien joukosta l√∂ytyy niin souria kuin IPAakin ja imperial brown aleakin on tarjolla.

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen panivat olutta… Mutta kuka pani parhaiten?
Laita päivämäärä kalenteriin ylös ja tule Jalon olutiltaan ottamaan selvää!

Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MIT√Ą: Pohjoismaiset oluet
MISS√Ą: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 5.4.2022 klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 12‚ā¨ (+j√§senmaksu 5‚ā¨, jos et ole viel√§ j√§sen)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 29.3.2022 klo 12 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 1.4.2022 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 1.4.2022 klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.