Skip to content

Sour-ilta

Sour-ilta

When

12/04/2022    
18:00 - 21:00

Where

Teerenpeli
Kauppakatu 32, Jyväskylä

Kevät, kukkaset ja kirpeä sour. Mikä olisikaan sen parempaa?

Kevät on saapunut myös DOSin olutiltoihin. On nimittäin tullut aika pitää jo hyvin pitkään pyydetty kokonaan soureille pyhitetty olutilta. Pääsemme Teerenpelin Allun johdolla tutustumaan laajaan kattaukseen erilaisia soureja, johon kuuluu niin Teerenpelin omaa tuotantoa kuin muidenkin panimoiden tuotteita. Yhtenä maisteltavana tuotteena on esimerkiksi Teerenpelin uutuustuote Natu Sour, jota on illankin jälkeen saatavilla hanasta.

Varmista oma paikkasi ja tule kauan kaivattuun sour-iltaan!

Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti ruokailemalla ja jutustelemalla olutseuralaisten kanssa.

Huom! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MIT√Ą: Sour-ilta
MISS√Ą: Teerenpeli, Kauppakatu 32
MILLOIN: 12.4.2022 klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 15‚ā¨ (+j√§senmaksu 5‚ā¨, jos et ole viel√§ j√§sen)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 5.4.2022 klo 12.00 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 11.4.2022 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 11.4.2022 klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.