Skip to content

Syyskuun olutilta 2: Kotimaiset olutaarteet 23.9.2020

Syyskuun olutilta 2: Kotimaiset olutaarteet 23.9.2020

When

23/09/2020    
18:00 - 22:00

Where

Vihreä Haltiatar
Kauppakatu 13, Jyväskylä

Kotimaiset olutaarteet 2

Lähellä tuotettu olut on maailman parasta, sillä olut ei tuoreena kauas matkusta.

Syyskuun Olutillasta järjestämme kaksi kestitykseltään ja pöytäkattaukseltaan toisiaan vastaavaa tapahtumaa eri päivinä. Voit valita sinulle sopivamman tapahtuman ja ilmoittautua mukaan. Voit myös ilmoittautua molempiin tapahtumiin. Hyvä pöytäseura on taattu. Voit myös hakea haalarimerkin ja jäsenkortin tapahtumapaikalta, mikäli sinulla ei näitä vielä ole ja olet hiljattain maksanut jäsenmaksun.

MIT√Ą: Syyskuun Olutilta 2: Kotimaiset olutaarteet
MISS√Ą: Vihre√§ Haltiatar, Kauppakatu 13, 40100 Jyv√§skyl√§
MILLOIN: 23.9.2020, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 15‚ā¨ (+j√§senmaksu 5‚ā¨, jos haluat liitty√§ samalla j√§seneksi)

Sisartapahtuma järjestetään 17.9.2020.

—–

Ulkomaille vai kotiinpäin?

Ulkomaisten oluiden luovuuden näyttämöltä löytyy maailmankuuluja olutilmestyksiä. On tummia kaunottaria sekä kaikenlaista siltä väliltä aina vitivaaleisiin vietteleviin kuningattariin. Oluen catwalkilla kruunataan usein ulkomaalaisia olutilmestyksiä. Maailman kuuluisimpia olutbrändejä voi löytää palkintonäyttämöiden lisäksi lähes jokaisesta maailman kolkasta. Joskus tunnetun oluttuopin äärellä mietiskelee sitä, mikä sitten tekee joistain oluista maailman olutklassikon samoin tavoin kuin tietystä kirjasta. Kysymys on vaikea. Liekö vastaksena aika vai raha..

Suomalaisilta oluenvalmistajilta ei ole aikaa puuttunut Рrahaa senkin edestä. Suomen mäskintuoksuiseen oluthistoriaan kuuluukin satoja vuosia vanhoja perinteitä. Niitä on aina imelästä sadonkorjuusahdista humalan pakkokasvatuslakeihin ja keskioluen vapautumisen jälkivaahtojen muodostamiin IPA, APA, NIPA jne. kirjainyhdistelmävillityksiin. Lisäksi kuluttaja on tullut entistä tietoisemmaksi, mitä juo vai juoko mitään.

Suomalaisia juoma-aarteita on siis olemassa, niill√§ on arvovaltainen paikka l√§hes jokaisen suomalaisen syd√§mess√§, vaikkei suurta maailman menekki√§ olisikaan. Pienpanimomme panevat parastaan ja suomalaiselle n√§ytt√§m√∂lle astelee raskaan sarjan tuimista mallasottelijoista kepeisiin ja ketteriin rantakelien hellejuomiin. Joukkoon lipsahtaa my√∂s silloin t√§ll√∂in erityisell√§ eksentrisyydell√§ positiivisesti erottuvia erikoistakin erikoisempia ‚ÄĚoluita‚ÄĚ. Siltikin: l√§hell√§ tuotettu on maailman parasta olutta.

—–

Turvallisuusohjeistus:

Tapahtuma järjestetään pienemmällä osallistujamäärällä turvavälien mahdollistamiseksi. Tapahtumaan saapuessasi istu lasikattauksella merkitylle paikalle. Muista tapahtumassa hyvä käsihygienia ja pyri noudattaa oikeaa yskimis- ja aivastamistapaa. Tapahtumaan ei saa osallistua sairaana tai jos tunnet olevasi sairastumassa. Sairastumisen sattuessa ilmoita asiasta välittömästi osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi. Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun, mikäli ilmoitus tulee viimeistään tuntia ennen tapahtuman alkamista.

—–

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 16.9. klo 12:00 ja päättyy sunnuntaina 20.9. klo 16.00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi sunnuntaina 20.9. klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

———————————————————————————————————————————
Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.

Huomio! Pukukoodiin ei DOS olutiltojen aikana kuulu haalarit!

***