Skip to content

Syyskuun olutilta – Oluen perusteet 10.9.

Syyskuun olutilta – Oluen perusteet 10.9.

When

10/09/2018    
18:00 - 21:00
On taas se aika vuodesta, kun janoiset fuksit valtaavat kampuksien autioituneet käytävät. Tuttuun tapaan Olutseura DOS on päättänyt auttaa näitä janoisia opiskelijanalkuja järjestämällä uusille jäsenilleen kohdennetun olutillan, jossa niin oluen saloihin vihkiytymättömät kuin siihen jo lähemmin tutustuneetkin jäsenet perehdytetään oluen ja siitä nauttimisen saloihin.
 
Tänä vuonna kaikki on suurempaa, sillä lukuvuoden ensimmäinen olutilta Oluen perusteet järjestetään peräti kaksin kappalein. Ensimmäinen olutilta pidetään maanantaina 10.9 klo 18.00 ja toinen heti päivää myöhemmin tiistaina 11.9 klo 18.00. Sisältö näissä tapahtumissa on täysin sama, joten voit valita itsellesi paremmin sopivan ajankohdan. Ole silti nopea, sillä viime vuonna kyseinen tapahtuma myytiin heti loppuun!
 
HUOM! Tämä tapahtuma on maanantain olutiltaa varten! Tiistain tapahtumaan pääset täältä https://olutseurados.fi/tapahtumat/syyskuun-olutilta-oluen-perusteet-11-9/
 
HUOM! Tapahtuman virallinen ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 5.9. klo 12.00, mutta olutiltaan voi ilmoittautua ennakkoon Agoran (yliopiston suuri rakennus Mattilanniemessä) avajaismessuilla DOSin pisteellä 4.9. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat uudet jäsenet. Vanhojen jäsenien ei tarvitse kuitenkaan olla kauaa kuivin suin, sillä seuraava “perinteinen” olutilta järjestetään jo 18.9.
 
MITÄ: Pintaraapaisu oluiden ihmeellisestä maailmasta.
MISSÄ: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 10.9.2017, klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 10 € (15 €, jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua)
 
Ilmoittautuminen alkaa poikkeuksellisesti keskiviikkona 5.9. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 8.9. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 8.9. klo 16.00.
 
Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 40 osallistujaa per tapahtuma, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.
 
Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.