Skip to content

Syyskuun olutilta: Oluen perusteet 5op

Syyskuun olutilta: Oluen perusteet 5op

When

12/09/2017    
18:00 - 21:00

Tuttuun ja totuttuun tapaan Olutseura DOS järjestää jälleen erityisesti uusille jäsenilleen kohdennetun olutillan, jossa niin oluen saloihin vihkiytymättömät kuin siihen jo lähemmin tutustuneetkin jäsenet perehdytetään oluen ja siitä nauttimisen saloihin.

Tiedossa on paitsi Jalon ravintolapäällikkö Jaskan tarjoama laadukas perehdytys oluisiin, myös mitä mainiointa seuraa ja DOSin jäsenetuihin lukeutuvia tarjouksia Jalon tiskiltä sekä keittiöstä.

HUOM! Tapahtuman virallinen ilmoittautuminen aukeaa 5.9. mutta olutiltaan voi ilmoittautua ennakkoon Agoran (Mattilanniemessä) avajaismessuilla DOSin pisteellä 30.9. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat uudet jäsenet. Vanhojen jäsenien ei tarvitse kuitenkaan olla kuivin suin, vaan seuraava “perinteinen” olutilta järjestetään jo 19.9.

MITÄ: Syyskuun olutilta: Oluen perusteet
MISSÄ: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 12.9.2017, klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 10 € (15 €, jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua)

FB-event: https://www.facebook.com/events/1226665234146364

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 5.9. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella.
Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 8.9. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 8.9. klo 16.00.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.