Skip to content

Syyskuun toinen olutilta: Luostarioluet

Syyskuun toinen olutilta: Luostarioluet

When

19/09/2017    
18:00 - 21:00

Luostariolutilta 19.9.

Luostariolutilta 19.9.

Kun Suomen kylmenevästä loppukesästä ja kaikkoavasta auringosta ei enää saa lämpöä, sitä joutuu hakemaan muualta. DOSilaisten ratkaisu on Jalosta ja luostarioluista!

Syyskuun ja alkaneen lukukauden ensimmäisessä teemaillassa selviää mitä eroa on luostarioluella ja trappistioluella? Tai onko se olut oikeasti munkkien panemaa? Ja minkälainen olut oikein on dubbel?

MIT√Ą: Syyskuun toinen olutilta: Luostarioluet
MISS√Ą: Jalo kitchen & lounge, Asemakatu 2
MILLOIN: 19.9.2017, klo 18.00
MIT√Ą MAKSAA: 10 ‚ā¨ (15 ‚ā¨, jos et ole viel√§ maksanut j√§senmaksua)

FB-event: https://www.facebook.com/events/462750060763825

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 12.9. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 15.9. klo 16.00 tai ilmoittautumisen mentyä täyteen. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 15.9. klo 16.00.

Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Kiintiö on 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.

Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa jäsenyyden olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.