Skip to content

Tammikuun tipaton ilta ‚Äď nollasta makua?

Tammikuun tipaton ilta - nollasta makua?

When

31/01/2024    
18:00 - 22:00

Where

Tilia
Seminaarinkatu 15, Jyväskylä, 40100

*ILMOITTAUTUMISLOMAKE SIVUN ALAOSASSA!*

Uusi trendi: alkoholittomat ja vähä alkoholilliset oluet Рuskaliasta vai mahdottomuutta?
Suosioon on noussut viimevuosina nollaoluita, erityisesti tammikuisin.

Ennen vanhaa holittomuus maistui.. tai siis ne oluet eiv√§t oikein maistuneet. Laimeat viritelm√§t ovat onneksi mennytt√§ aikaa. Nykyiselt√§√§n makuel√§mys moderneissa alkoholittomissa bisseiss√§ on l√§hes tinkim√§t√∂n ‚Äď jopa hyv√§ tietyiss√§ oluttyyleiss√§.

Valikoiman parantumisen lisäksi me DOSissa halutaan kokeilla uutta tapahtuma-iltaa. Ota lippu ja tuu tsekkailemaan! Paikan päällä on perinteinen kattaus ja tietoa alkoholittomista. Mukaan kuuluu myös makuyllätyksiä, joita ei kaupasta löydä.

Maistelun jälkeen ohjelma jatkuu vapaamuotoisesti Tilialla olutseuralaisten kanssa OPM (oma pullo mukaan) käytännöin.

HUOM! Pukukoodiin ei olutiltojen aikana kuulu haalarit.

MIT√Ą: Tammikuun tipaton ilta – nollasta makua?
MISS√Ą: Tilia (T-rakennus, Seminaarinkatu 15)
MILLOIN: 31.1.2024 klo 18.00
MIT√Ą SIS√ĄLT√Ą√Ą: Olutmaistelu ja asiailta alkoholittomasta oluesta
MIT√Ą MAKSAA: 8‚ā¨ (+ 5‚ā¨ j√§senmaksu, jollet ole viel√§ j√§sen)
MIT√Ą MUKAAN: Mik√§li j√§√§t virallisen maisteluosuuden j√§lkeen noin kello 20.00 alkaen viel√§ Tilialle, niin OPM (oma pullo mukaan).

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 29.1.2024 klo 16.00 tai kapasiteetin täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 29.1.2024 klo 16.00 jälkeen. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen: tapahtumat@olutseurados.fi. Mukaan päässeet saavat henkilökohtaiset maksuohjeet viitenumeroineen sähköpostitse, joten jos haluat myydä paikkasi eteenpäin jollekulle toiselle, välitä viitenumerosi kyseiselle henkilölle. Tässä tapauksessa Olutseuraan ei välttämättä tarvitse ottaa yhteyttä.