Skip to content

Ulkomaan excu Belgiaan

When

02/11/2017 - 06/11/2017    
18:00

Nyt on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan luostarioluiden luvattuun maahan, kun DOS suuntaa ulkomaan excun merkeissä Brysseliin. Luvassa mm. vierailu luostaripanimoon, ohjattua olutmaistelua ja kiertelyä pubeissa. Ohjelma tarkentuu osallistujien mielenkiinnon mukaan.

MIT√Ą: Ulkomaan excu Belgiaan
MISS√Ą: Belgia, Brysseli
MILLOIN: Lennoista riippuen välillä 2.-6.11.
MIT√Ą MAKSAA: Lennot noin 150‚ā¨-200‚ā¨ + hotelli ja aktiviteetit

Tapahtuma Facebookissa

Alustava ohjelma reissulla

PERJANTAI 3.11
Vierailu maailman parhaaksikin väitetyn Westvleteren 12 -oluen valmistuspaikkaan, Westvleterenin Pyhän Sikstuksen luostariin. Koska olut on vaikeasti saatavilla muualta kuin luostarista tai sen viereisestä In de Vrede -nimisestä kahvilasta, jossa myös vierailemme, jo tämä yksinään on loistava syy lähteä mukaan reissulle! Huomaathan, että sisälle katsomaan itse oluen valmistusta ei kuitenkaan hyväksytä vierailijoita.

http://www.sintsixtus.be/eng/brouwerij.html

LAUANTAI 4.11
Lauantaina tutustumme Brysselin olutkulttuuriin vieraillen ohjatusti olutravintoloissa ja mahdollisesti panimoissa. Alla muutamia vaihtoehtoja ohjatuista kierroksista, jotka valitaan osallistujien budjetin ja mielenkiinnon perusteella.

http://thebrusselsjourney.com
https://www.cantillon.be/musee
https://www.eventbrite.fr/e/belgian-beer-tasting-tour-bruss…
https://brusselsbeerbus.com
http://www.localbrusselsbeertours.com

SUNNUNTAI 5.11
Sunnuntaina tutustumme Brysseliin kaupunkina ja kierrämme paikan nähtävyyksiä (ja toki jatkamme samalla oluesta nauttimista!). Halutessaan osallistuja voi varata lennon lähteväksi jo sunnuntaina, jos se sopii omaan aikatauluun paremmin.

Kysymyksiä ja toiveita voi lähettää osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi.

Sitova ilmoittautuminen 24.9. mennessä osoitteeseen tapahtumat@olutseurados.fi . Ilmoita viestissä nimesi ja halukkuutesi osallistua exculle.

HUOM
Ekskursio on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi täällä. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.