Skip to content

Ulkomaan excu Prahaan

When

25/11/2016 - 28/11/2016    
0:00

Where

Praha
Malostranské náměstí, Praha

On tullut aika ilmoittautua ulkomaan excullemme Prahaan 25.-28.11.2016

Tässä tietoa excun kulusta:
– Saapuminen Prahaan perjantaina 25.11. toteutuu niin, että jokainen hankkii itse lentonsa.
– DOS:n puolesta varataan yhteinen majoitus, joka alkaa perjantaina ja päättyy maanantaina
– Yhteinen ohjelma alkaa lauantaina, joten lauantaiaamuun mennessä on suotavaa olla majoituspaikassa
– Lauantain ja sunnuntain aikana on DOS:n puolesta järjestettyä yhteistä ohjelmaa (esim. panimovierailuja, olutmuseovierailuja jne.), mutta myös vapaata aikaa, jos haluaa itse esimerkiksi tutustua kaupunkiin paremmin
– Maanantai on kotiinpaluupäivä, jolloin osallistujat palaavat itse hankkimilla lennoillaan
– Majoitus tapahtuu hostellissa, joka varataan, kun tarkka osallistujamäärä on selvillä. Majoituksen hinnat Prahassa liikkuvat n. 50-60 euron paikkeilla (maksimi hinta on 100e, johon hinta kuitenkaan tuskin tulee nousemaan).
– Prahassa liikutaan julkisilla, ja kolmen päivän lippu maksaa n. 10 euroa

Mukaan ilmoittautuneille luodaan oma Facebook-ryhmä, jossa lähtijät ja järjestäjät voivat yhdessä sopia matkaa koskevista asioista, ja osallistujat saavat kertoa mielipiteitään esimerkiksi matkaohjelmaan liittyen. Tämä matka on teitä varten järjestetty ja tarkoituksena on tehdä juttuja osallistujien toiveita kuunnellen. Ryhmässä voidaan myös sopia, jos halutaan varata lentoja niin, että ei tarvitse matkustaa yksin jne.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja se päättyy sunnuntaina 23.10. klo 18:00. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvoitettu maksamaan majoituskulut.
Excu on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Jos et vielä ole, voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa halukkuutesi liittyä ja lähetämme sinulle ohjeet, kuinka tämä tapahtuu.