Skip to content

Vihreän olutilta: Itämeren aarteet

Vihreän olutilta: Itämeren aarteet

When

11/02/2020    
18:00 - 22:00

Where

Vihreä Haltiatar
Kauppakatu 13, Jyväskylä

Oluen perusteet

Helmikuinen iltatuuli viheltää. Laivaväylällä on tungosta, kaukaisten satamien keltaiset valot loimottavat horisontissa ja rantaan iskeytytyvät jääsohjoiset, vaahtoavat ja kuohkeat mutta niukat aallot. Itämeren pinta on kaunis ja välkehtii vihreän eri sävyissä.
Vihreä tarjoaa myös tämän helmikuun ensimmäiselle olutillalle tapahtumapaikaksi Yläkaupungin tunnelmallisen oluttuvan, jota kipparoi raudanluja olutammattilainen Sampo Välimaa. Olutillan makumaailmaa ja teemaa kantaa tuulahdus Itämeren olutkaupungeista.

MITÄ: Vihreän olutilta: Itämeren aarteet
MISSÄ: Vihreä Haltiatar, Kauppakatu 13, 40100 Jyväskylä
MILLOIN: 11.2.2020, klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 15€ (+jäsenmaksu 5€, jos haluat liittyä samalla jäseneksi)

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 4.2. klo 12.00 ja päättyy perjantaina 7.2. klo 18.00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 7.2. klo 18.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

———————————————————————————————————————————
Olutillat on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi olutillan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos mahdut mukaan olutiltaan, voit maksaa oman jäsenyytesi olutillan maksun yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan olutiltaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.

Huomio! Pukukoodiin ei DOS olutiltojen aikana kuulu haalarit!

***