Skip to content

Viinilinnan viinimaistelu

Viinilinnan viinimaistelu

When

27/03/2018    
17:00 - 19:00
— In English below–
 
Viinilinnan edustus rantautuu tiistaina 27.3 Jaloon esittelemään viinitarjontaansa. Nyt kaikilla dossilaisilla on loistava tilaisuus päästä maistelemaan viinejä. Halusitpa sitten jatkaa viinien maistelua edellisen viikon viini-illan jälkeen tai muuten tutustua viinien maailmaan, on tämä oiva tilaisuus jatkaa tai aloittaa viini-harrastus kun Viinilinna ja Jalo yhdessä järjestävät yksityismaistelun vain DOS:sille. Mukaan mahtuu vain 30 nopeinta dossilaista!
 
Tilaisuus itsessään on ilmainen, mutta jokainen viiniannos kustantaa n. 2-3€. Käytäntö on siis sama kuin suurissa olut- ja viinitapahtumissa; illan hinta määräytyy oman janon mukaan eli annosten määrän voi itse päättää!
 
DOS:sille järjestetty yksityistilaisuus alkaa 17.00 ja kestää aina 19.00 asti, jolloin tilaisuus aukeaa muillekin halukkaille.
 
MITÄ: Viinilinnan yksityismaistelu
MISSÄ: Jalo kitchen & lounge, Hannikaisenkatu 35
MILLOIN: 27.3.2018, klo 17.00
MITÄ MAKSAA: 0€, jokainen lasillinen maksaa erikseen (jäsenmaksu +5€, jos haluat liittyä samalla jäseneksi)
 
Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 20.3. klo 12.00 alla olevalla lomakkeella.
Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 23.3. klo 16.00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi perjantaina 23.3. klo 16.00.
 
HUOM!
Jos perut paikkasi ennen ilmoittautumisen muuttumista sitovaksi, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com.
 
Tapahtuma on tarkoitettu vain Olutseura DOS ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi tämän tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et vielä ole jäsen etkä mahdu mukaan tapahtumaan, lähetämme sinulle jäsenmaksuohjeet erikseen, jolloin voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäsenyyteen kuuluu haalarimerkki sekä jäsenkortti, jolla saa etuja yhteistyöravintoloissa.
 
————————–
 
Welcome to the wine tasting of Viinilinna. On this event every attendant will pay individually every portion of wine, on the prize 2-3 euros. Tasting is held on Jalo together with Viinilinna. The occasion is only for the member of beer society DOS.
 
WHAT: Wine tasting of Viinilinna
WHEN: Tuesday 27.3. at 18 o’clock
WHERE: Jalo kitchen & lounge, Hannikaisenkatu 35
PRICE: 0€, every wine cost separately (subscription +5€ if you haven’t joined the beer society already)
 
Signing up begins on Tuesday 20.3. at 12 o’clock with form below.
Signing up ends on Friday 23.3. at 16 o’clock or when we have reached the maximum capacity. After Friday 23.3. at 16.00 you can’t cancel your participation and you have to pay the entrance fee. We will inform the ones that didn’t fit in.
 
This evening is open only for the members of the beer society DOS. You can join us via the signing up form and by paying the 5€ entrance fee. The membership includes a membership card and an overall patch.