Skip to content

Hallitushaku vuodelle 2017

Nyt haetaan hyviä tyyppejä, jotka haluavat antaa aikaansa Olutseura DOSsin kehittämiselle, tapahtumien ja excujen järjestämiselle, tiedottamiselle, verkkosivujen ylläpitämiselle ja kehittämiselle sekä monenlaiselle muulle tekemiselle. Onneksi tätä kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä yksin vaan tukena ja mukana on koko vuoden 2017 hallitus.

Kuka voi hakea hallitukseen?
Olutseura DOS ry:n hallitukseen voi hakea kuka vain! Kokemusta hallitushommista ei tarvita, nykyisessä hallituksessa suurimmalla osalla ei ole aikaisempaa kokemusta hallitustoiminnasta yhdistyksessä ja hyvin on mennyt. Kaikkea, mikä kiinnostaa hallituksessa tehdä ei myöskään tarvitse jo ennakkoon osata, osa hallitustyöskentelyn aloittamista on perehdytys vanhoilta hallituslaisilta. Tärkeintä on siis se, että olet motivoitunut, sinulla on jonkin verran aikaa käyttää hallitushommiin (koska ei ne olutillat vieläkään itseään suunnittele ja toteuta, ehkä joku hallitus saa ne kesytettyä) ja haluat oppia monipuolisesti erilaisia juttuja ensi vuoden aikana.

Miten hallitukseen voi hakea?
Hallitukseen voi hakea joko 1) etukäteen lomakkeella, joka sulkeutuu keskiviikkona 23.11. klo 18, jonka jälkeen vastaukset julkaistaan jäsenille tai 2) hallitukseen voi asettua ehdolle myös vasta yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa tiistaina 29.11.2016.

Apua, en pääse syyskokoukseen, mutta haluan hakea hallitukseen, mitä teen?
Vaikka toki syyskokoukseen osallistuminen hallitukseen hakeville on suositeltavaa, on mahdollista hakea vuoden 2017 hallitukseen, vaikket syyskokoukseen 29.11. pääsekään. Tässä tapauksessa kannattaa hakea etukäteen lomakkeella ja laittaa vielä meili osoitteeseen pj[at]olutseurados.fi, että et syyskokoukseen pääse, mutta haluat hallitukseen.

Jos haet hallitukseen (ja vaikket hakisikaan), olet lämpimästi tervetullut tutustumaan hallituksen toimintaan jo ennen syyskokousta. Ennen syyskokousta hallitus kokoustaa ainakin kerran, ensi viikolla, lisätietoa luvassa heti, kun kokousaika päätetään. Tämän lisäksi järjestämme Tapaa hallitus -illan maanantaina 21.11.2016 klo 20 alkaen Kauppakadun Hemingwayssa. Saa tulla juomaan olutta ja hengaamaan, mutta saa myös tulla utelemaan ja kysymään hallitustoiminnasta, mitä ikinä keksiikään.

Hallitus vuodelle 2017 valitaan yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa tiistaina 29.11.2016. Virallinen kokouskutsu lähetetään sähköpostitse myöhemmin. Sääntöjen mukaisesti syyskokouksessa yhdistykselle valitaan puheenjohtaja sekä vähintään 2, mutta enintään 6 hallituksen jäsentä, jotka valitsevat keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan sekä jakavat muut vastuualueet keskenään myöhemmin.