Skip to content

Juho, puheenjohtajan vasen käsi

Seuraavaksi hallituksesta esittäytyy varapuheenjohtaja Juho. Hallitushaku on nyt myös avattu, ja jatkuu perjantaihin 22.11.2019 saakka. Hakulomakkeen löydät täältä.

 

Kippis, cheers, hölkyn kölkyn. Varapuheenjohtaja tässä nostaa maljaa!

Syksy on pian ohi! Päivien lyhentyessä on hyvä hetki kallistaa vaahtoava mallasmalja huulille ja maistaa tummenevien iltojen ratoksi hyvää erikoisolutta.

Hyvää olutta on nautittu ja uusiin makuihin on tutustuttu DOSin jäsenenä jo toista vuotta. Näistä jo toisena vuotena lisäsin omaa panostani olutkulttuurin puolesta ja pääsin hallitusriveihin haluamaani pestiin.

Sitten voinkin kertoa vuodestani olutseuran varapuheenjohtajana. Vuoden mittapuu kasvoi pitkästä alkutaipaleen opettelusta. Tähän liittyi uusien järjestövivahdeiden ja proseduurejen haltuun ottaminen sekä tietysti uusien tutustuminen uusiin olutmakuihin – erityisesti Imperial Stoutiin, mikä viittaakin keskeiseen tehtävääni varjostaa, oppia ja tukea tarvittaessa ryhmäliideriä, el presidenteä, kaikkivaltiasta: meidän seuran puheenjohtajaa.
Puheenjohtajan tukipilarina ja vasempana kätenä vietetty vuosi on ollut erityisen rauhallista. Varapuheenjohtajan näkymätön työ on muuttunut näkyväksi vain itse puheenjohtajan sijaisena toimiessa, jolloin on toki aiemman tarkkailun – tässä tapauksessa muun muassa tummien oluiden mielenmaisemaan pääseminen – tullut tärkeäksi.

DOSin varapuheenjohtajan pesti on ollut makoisa ja antoisa. Se on tuonut ymmärrystä järjestötoiminnan roolituksesta, työnjaosta ja kirjoittamattomasta tehtäväannista. Rooli toimii hyvin ponnahduslautana eteenpäin järjestötoiminnan erikoistehtäviin. Mainittavan arvoisesti rooli sopii yhtä hyvin kuin humalapelletti vierteeseen olutkulttuuria rakastavalle ja järjestötoiminnasta kiinnostuneelle olutukolle tai -akalle.

Hyvän oluen puolesta! Syysterveisin kolmannen vuoden pörssiukko, DOS-varapuheenjohtaja ja oluen ystävä Juho.