Skip to content

Kokousterveiset 2/16

Viime viikolla hallitus kokousti lyhyesti sillä Oktoberien valmistelut olivat täydessä vauhdissa. Nyt, kun Oktobereista on vihdoin selvitty, on kokousterveisten aika.

Valitettavasti jouduimme perumaan osallistujamäärän vähyyden takia kotimaan excursion Mallaskosken panimolle. Otetaan uusi yritys paremmalla ajalla ensi vuonna.

Pääsemme vihdoin aloittamaan maksamattomien tapahtumamaksujen perimisen, joista Dumpin rahastonhoitajalta tuli joillekin viestiä syksyn alussa. Roopelta on tulossa asianosaisille maksuohjeita, jos on kysyttävää aiheesta, voi laittaa suoraan meiliä Roopelle osoitteeseen raha[at]olutseurados.fi.

Ja niin vain valta on yhdistysasioissa katoavaista eli syyskokous ja uuden hallituksen valinta vuodelle 2017 lähestyvät. Syyskokous pidetään Brick’sissä tiistaina 29.11. ja virallinen kutsu saapuu meililistalle. Avaamme hallitushaun tiistaina 8.11., hallitukseen voi hakea etukäteen lomakkeella, jonka vastaukset julkistetaan viikkoa ennen syyskokousta jäsenille tai halukkuutensa voi ilmaista vielä syyskokouksessakin. Haussa on erilaisia tyyppejä kehittämään ja luomaan Olutseura DOSin ensi vuodesta sitä parasta tähän mennessä. Järjestämme marraskuun aikana vielä myös illan, jossa pääset halutessasi grillaamaan ja kysymään aivan kaikkea hallitustoiminnasta tämän vuoden hallituslaisilta, siitä lisätietoa myöhemmin.

Seuraava olutilta on 22.11. Brick’sissä – luvassa on jotain uutta, joten kannattaa olla kuulolla!