Skip to content

Kokousterveiset 2/2017

Viime keskiviikkona kokoustettiin Ylä-Ruthissa olutlasin äärellä, ja saatiinpa paikalle hallituksen lisäksi myös jäsenistöä! Kokouksethan ovat kaikille jäsenille avoimia, joten tervetuloa mukaan seuraavalla kerralla.

Kokouksessa käytiin läpi ensi tiistaina järjestettävää ystävänpäivän olutiltaa (jonne muuten on vielä muutama paikka vapaana, ilmoittautuminen osoitteeseen ilmoittautumiset.dos@gmail.com) ja muita kevään tapahtumia. Huhtikuussa 4. päivä päästään kokemaa jotakin aivan uutta, kun ensimmäinen DOSin sauna järjestetään Opinkivellä. Pysykäähän kuulolla, luvassa monenlaista hauskaa!

My√∂s kev√§tjuhlaolut puhututti kokouksessa. Vastauksia kyselyyn toiveista oluen suhteen saatiin mukavasti ja nyt niist√§ koostettiin vaihtoehtoja, joita p√§√§st√§√§n ensi viikolla √§√§nest√§m√§√§n. √Ą√§nestys aukeaa maanantaina ja siit√§ ilmoitellaan tarkemmin Facebookissa.

Myös haku webmasteriksi on auennut, joten jos toiminta olutseura DOSissa kiinnostaa, nettisivujen tekeminen on tuttu juttu ja työskentely loistavassa porukassa kiinnostaa niin hakemusta kehiin! Hakulomake löytyy osoitteesta: http://olutseurados.fi/haku-webmasteriksi-vuodelle-2017-on-kaynnissa/ .