Skip to content

Kokousterveiset 3/2017

Torstaina 10.3 kokoustettiin kirjastolla ja asialistalla oli tällä kertaa siideri-illan suunnittelu, katsaus muihin kevään tapahtumiin ja webmasterin valinta.

Tiistaina 21.3 dossilaisten on mahdollisuus päästä tutustumaan siiderien ihmeelliseen maailmaan, kun paljon toivottu siideri-ilta järjestetään vihdoin! Luvassa on vähän tavallista parempia ja erikoisempia oikeita siidereitä. Illan aikana maistellaan esimerkiksi omenaista, mustikkaista ja inkivääristä makumaailmaa.

Keväällä päästään testaamaan aivan uutta tapahtumakonseptia, kun DOSin ensimmäinen sauna järjestetään 4.4. Illan aikana luvassa saunomisen lisäksi saunajuomaa, pelailua ja beer pongia. Myöhemmin keväälle on suunnitteilla excu Hiiden panimolle ja tietysti perinteinen kevätjuhla, jossa päästään maistelemaan äänestyksen voittanutta kirpeää ja sitruksista IPAa.

Kokouksessa valittiin vihdoin DOSille uusi webmaster! Toimihenkilöksi tehtävään valittiin Henri Salmela, joka nyt ottaa vastuun nettisivujen kehittämisestä ja ylläpidosta.

Koska kokouksessa ei olutta päästy juomaan, kokoustajat suuntasivat luonnollisesti kohti uudistettua ja juuri avattua Jaloa, jossa on edelleen tarjolla hyvä olutvalikoima ja maukasta ruokaa.