Skip to content

Kokousterveiset 4/2017

Huhtikuun kokous pidettiin tällä kertaa Opinkiven saunalla juuri ennen ensimmäistä ja erittäin onnistunutta saunailtaa. Tällä kertaa asialistalla olivat kevään loput tapahtumat, joita ovat ensi viikolla järjestettävä olutilta, ekskursio Hiisin panimolle sekä kevätjuhla.

Jalo on taas auennut ja ensi viikolla p√§√§st√§√§n testaamaan, kuinka olutilta sujuu uudistuneissa tiloissa. Illan teemana ovat kotimaisten¬†pienpanimoiden oluet ja makumaailmassa p√§√§st√§√§n siirtym√§√§n jo hieman kev√§isempiin oluisiin. Illan aikana on voimassa tuttu hanaoluet 4,5‚ā¨ ja uutena tarjouksena nyt my√∂s kaikki pullo-oluet 6‚ā¨.

Ennen 9.5 järjestettävää perinteistä kevätjuhlaa päästään vierailemaan panimo Hiisin tiloissa. Luvassa on mielenkiintoinen reissu, jonka aikana pääsemme näkemään läheltä, miten olutta oikein valmistetaan. Panimovierailulta onkin helppo sitten jatkaa kevätjuhlaan, joka päättää kevään tapahtumat. Päivän aikana pääsemme myös maistelemaan keväällä voittoon äänestettyä sitruksista IPAa.

Kevätjuhlassa myös palkitaan taas aktiivinen dossilainen, joten jos mieleesi tulee tyyppi, joka näkyy usein olutilloissa ja jonka kanssa on mukava keskustella oluista, ilmiannahan hänet meille!