Skip to content

Kokousterveiset 1/16

Hallitus kokousti eilen ja nyt nettisivujen julkaisun jälkeen alamme julkaista kokouksen jälkeen kokousterveisiä nettisivuilla. Kokousterveisiin pyritään kokoamaan jäsenistöä kiinnostavimmat asiat, joten jos haluat kuulla aivan kaiken, kannattaa tulla kokouksiin.

Loppuvuoden tapahtumakalenteri

Kokouksessa puhuttiin ja aikataulutettiin loppusyksyn tapahtumía, osalle on jo tarkka aika sovittuna, osalla arvio viikosta, jolloin tapahtuma olisi. Muutoksia saattaa aina tulla, tällaista on suunnitelmissa:

Lokakuu
ti 25.10. Oluen perusteet 5op Brick’siss√§

Marraskuu
to 3.11. Oktoberfest Aalto-salissa
ke 9.11. Kotimaan excursio Mallaskoskelle yhteistyössä MatkaRadan kanssa
vko 46 Olutilta Brick’siss√§
pe 25.11. – ma 28.11. Ulkomaan excu Prahaan

  • T√§m√§n lis√§ksi j√§rjest√§mme marraskuussa illan, jonka aikana hallitustoiminnasta kiinnostuneet voivat tulla juomaan hallituslaisten kanssa olutta ja juttelemaan hallitustoiminnasta.
  • Yhdistyksen syyskokous pidet√§√§n joko marraskuun lopussa (vko 48) tai joulukuun alussa.

Joulukuu
vko 49 Viski-ilta
ti 13.12. Jouluinen olutilta

Tässä yksittäisistä käsitellyistä aiheista lyhyesti:

Prahan excu
Ulkomaan excusta lähetetään lisäinfoa aivan tuota pikaa ja samalla avataan sitova ilmoittautuminen ulkomaan exculle, ilmoittautuminen ulkomaan exculle päättyy sunnuntaina 23.10.2016.

Nettisivut
Nettisivuja kehitetään aktiivisesti niin teknisesti kuin sisällöllisestikin ja yksi seuraava lisäys tulee olemaan jäsenille tarkoitettu edut-sivu, johon kootaan jäsenkortilla saatavat edut.

Yhteistyö
Kuten osa on ehkä huomannutkin, teemme nykyään yhteistyötä MatkaRata ry:n eli restonomien koulutusalajärjestön kanssa, ensimmäinen yhteistyötapahtuma on kotimaan excu ja lisää on tulossa.

Hallitushaku vuodelle 2017
Syksy on jo pitkällä ja järjestöhommissa valta vaihtuu lähtökohtaisesti vuosittain, joten onkin aika siirtää katseet tulevaan ja ensi vuoteen. Hallitushaku pärähtää käyntiin kunnolla marraskuun alussa, joten kannattaa jo miettiä, josko järjestötoiminta kiinnostaisi. Jätetään parhaimmat argumentit, miksi järjestötoimintaan kannattaa lähteä mukaan, marraskuussa käytettäviksi, mutta aina kannattaa kuunnella viisasta piisamirottaa:

typerafuksi