Skip to content

Miksi hakea hallitukseen? Terveiset Kiinasta

Tervehdys! Olen Vesa Uotila ja yksi meidän olutseuran vuoden 2016 hallituksen jäsenistä. Minut valittiin hallitukseen, koska lupasin hoitaa juuri omaksi yhdistyksekseen muuttuvalle DOSsille omat nettisivut, mitkä lopulta saatiin pienien mutkien kautta yhdessä pystytettyä 🙂 Vuosi 2017 tekee tuloaan ja niin myös uuden hallituksen valinta. Tämä siis tarkoittaa, että ehkä juuri SINULLA on mahdollisuus päästä vaikuttaa mainion olutseuramme toimintaan ja tulevaisuuteen.

Miksi hain hallitukseen ja miksi pidin siitä? Yksinkertaista.  Pääsin tarjoamaan omia taitojani minulle tärkeän asian – olutkulttuurin -puolesta. Satuin ymmärtämään myös jotain tietokoneista. Hallitushommat ovat aina tiimipeliä. Nettisivujen pystyttämisestä olosuhteisiin nähden nopeasti tällä kaudella ei välttämättä olisi tullut mitään ilman tukea muilta hallituksen jäseniltä. Erityisen suuri kiitos kuuluu särmälle puheenjohtajallemme Mellalle, joka auttoi viimeistelemään sen, mitä allekirjoittaneelta oli jäänyt kesken, matkattuani haastavempien nettiyhteyksien äärelle Kiinaan.

Lisäksi nautin myös suuresti bussimatkan järjestämisestä sahdinvalmistuksen SM-kisoihin Sastamalaan yhdessä Jyväskylän Olutkulttuuriseurankanssa, jossa tiimipeli ja toimiva kommunikaatio lopulta synnyttivät erittäin mainion matkan (vaikka oltaisiin mieluusti otettu isompi bussi vähän isommalle porukalle :P). Hallituksessa siis pääse tekemään kuin myös nauttimaan työnsä hedelmistä – ennen kaikkea mahtavien tyyppien kanssa.

Erityisen kiitoksen saa myös hallituksen joustavuus opiskelijavaihdon suhteen, koska meistä peräti kaksi minut mukaanlukien oli osan kaudestaan vaihdossa. Menkää siis ja tehkää kaikki kansa oluen ystäviksi, hakekaa ja pääskää hallitukseen sekä naattikaa. Minä jatkan kiinan opiskelua ja ehkä nähdään taas syksyllä olutillassa hyvien oluiden parissa.

 

我喜欢黑啤酒,你呢?

 

-Vesku

vesku