Skip to content

Puheenjohtajan oikea käsi, varapuheenjohtaja Annika

Rakkaus olueen ja Olutseura DOS:n toimintaan vei minut mennessään jo vuonna 2013. Kaksi vuotta sitten, kun yhdistystä perustettiin halusin ehdottomasti olla toiminnassa mukana! Ensimmäinen vuosi kului olutiltoja ja muita tapahtumia järjestellessä ja kuluneen vuoden olen toiminut varapuheenjohtajana.

Varapuheenjohtajana minulla ei ole ollut spesifioitua tehtävää vaan olen toiminut niin sanottuna “joka paikan höylänä” eli apukätenä siellä täällä, missä milloinkin on tarvittu. On tullut autettua mm. ideoimisten, olutiltojen ja Oktoberfestien parissa sekä höpöteltyä oluista olutilloissa. Varapuheenjohtajan tärkein tehtävä on tukea puheenjohtajaa ja auttaa häntä parhaansa mukaan. Muuten työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan ja tehtäviä voikin valita omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Puheenjohtajan ollessa estynyt varapuheenjohtaja hoitaa tämän tehtäviä, esimerkiksi kokoukset ja muut hallinnolliset asiat.

Sen lisäksi, että olen päässyt tekemään kaikkea kivaa ja järjestämään jäsenistölle toimintaa, olen tavannut paljon uusia ihmisiä ja saanut mahtavia kokemuksia. Itselleni kulunut vuosi on ollut mitä antoisin huikean hallitusporukan ansiosta! Näistä hölmöistä tyypeistä on muodostunut minulle pieni ja tärkeä DOS-perhe. <3

Suosittelen hakemaan tehtävään, jos vain kiinnostusta yhdistyksen asioihin ja toiminnan pyörittämiseen löytyy. Tärkeintä on oma motivaatio ja halu päästä tekemään uusia juttuja! Tarjolla on mahtava kokemus, josta kannattaa ottaa kaikki irti.

bty