Skip to content

Tapahtumavastaava Jooel

Viimeisenä hallituksesta esittäytyy toinen tapahtumavastaavistamme. Huomenna 26.11. valitaan uusi hallitus, ehdolle voi asettautua vasta kokouksessakin!

Kippistä! Mun nimi on Jooel ja olen toiminut tämän vuoden Olutseura Dos:in tapahtumavastaavana. Olen ollut Dosin toiminnassa aktiivisesti mukana koko opiskelujeni ajan, eli vuodesta 2015 lähtien, ja hetkeäkään en ole katunut liittymistä!

Tapahtumavastaavana Olutseura Dosissa olen päässyt vaikuttamaan olutilojen sisältöön ja päässyt suunnittelemaan näitä yhdessä yhteistyöravintoloiden kanssa. Tapahtumavastaavana pääsetkin eniten vaikuttamaan olutiltojen sisältöön! Suunnittelun lisäksi tapahtumavastaavan rooliin kuuluu myös tapahtumien julkaiseminen sekä facebookissa, että kotisivuilla. Pääset siis oluiden lisäksi tutustuman sekä someen, että wordpressiin. 

Miksi sitten juuri sinun tulisi mielestäni tulla osaksi Olutseura Dos tiimiä? Dos on aidosti poikkitieteellinen sekä myös kansainvälinen opiskelijajärjestö, ja sillä on ainutlaatuinen agenda, Olut. Itselleni Olutseura Dos on antanut todella paljon ja halusin olla tukemassa järjestön toimintaa omalla panoksellani. Dos ei ole ollut minulle pelkästään olutta, vaan myös uusia tuttavia ja ystäviä, sekä upeita kokemuksia!