Skip to content

Tiedottaja & sihteeri Ansku

T√§ll√§ kertaa pestist√§√§n kertoo Anniina “Ansku” V√§h√§koski, DOS:n sihteeri ja tiedottaja. Hallitushaku on auki 22.11. asti, jonka j√§lkeen hakemukset julkaistaan nettisivuillamme.

Morjenttes!

Minä oon Ansku ja tosiaan tämän vuoden toiminut DOS:n sihteerinä ja tiedottajana. Dossin bongasin fuksivuonna (eli 2017) avajaismarkkinoilta ja tiesin heti että toi on ihan mun juttu. Eka vuosi menikin ihan vaan rivijäsenenä kunnes viime syksynä sitten innostuin hakemaan myös hallitukseen. Järjestötaustaa löytyi silloin jo omasta ainejärjestöstä, jossa toimin ensimmäisen vuoden kv-vastaavana ja tänä vuonna tapahtumavastaavana dossin pestien ohella, koska järjestötoiminta on kivaa! Erityisesti Dossissa, jolla on pienen järjestön edut ja hallituksesta onkin muodostunut vuoden aikana tiivis porukka. Oma syksyni on ollut melko hektinen, kolmas vuosi yhteiskuntatieteiden opintoja ja kandin kirjoittaminen vievät aikaa oluiden juomiselta, mutta hyvällä aikatauluttamisella molemmille löytyy tilaa kalenteristani.

Sihteerinä hommani on kokousten aikana kirjoittaa pöytäkirjoja, jotka kirjoitan myöhemmin puhtaaksi. Tiedottajana olen huolehtinut esimerkiksi sisällöntuottamisesta Instagramiin ja Facebookiin, sekä olutarvioiden julkaisemista nettisivuillemme. Ylläpidän myös jäsenrekisteriämme ja lähettelen uusille jäsenille maksuohjeita ja jäsenlomakkeita täytettäväksi.

Suosittelen Dossiin liittymistä kaikille, joilla on pienikin kiinnostus oppia lisää oluiden maailmasta ja hallitukseen hakemista samoin, tekemällä oppii ja tämä on paras hallitus johon voit hakea (puolueeton mielipide). Alla olevassa kuvassa nautin souria (lemppari) Olutsatamassa. Kippis ja nähdään syyskokouksessa!

– Ansku