Skip to content

Yhteistyövastaava Markus

Päevee että pätkähti!

Täällä kirjoittelee 25-vuotias oluen ystävä Markus, Olutseura DOS ry:n tämän vuoden hallituksen yhteistyövastaava. Olen käynyt  tämän firman tapahtumissa vuodesta 2015 lähtien, ja tänä vuonna olen ollut mukana itse toiminnan kehittämisessä. Toimenkuvaani on kuulunut yhteistyöasioiden järjestely olutseuran ja yritysten välillä. Yhteistyön avulla mahdollistamme toimintaamme. Näkyvimmin yhteistyö on esillä olutiltojen aikana: olutiltojen järjestäminen ei olisi mahdollista ilman sopimuksia yritysten kanssa. Yhteistyön ei tule olla yksipuolista, vaan molempia osapuolia hyödyttävää ja toivottavasti se on sitä myös jatkossa. Yhteistyötä tehdää niin ravintoloiden, panimoiden kuin muiden järjestöjen kanssa.

Yhteistyövastaavan tehtäviin kuuluu kehittää järjestön yhteistyömahdollisuuksia, sekä ylläpitää jo olemassa olevia suhteita. Vaikka ajatus sopimusrumbasta yritysten ja järjestön välillä kuulostaa kuumottavalta ja raskaalta toiminnalta, on kyseessä kuitenkin suhteellisen yksinkertainen prosessi. Kun uusia mielenkiintoisia yrityksiä tai yhdistyksiä ilmaantuu, niin ota yhteyttä heihin esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse, ja sovi tapaaminen. Mieti mitä olutseura voi tarjota mahdolliselle yhteistyökumppanille ja mitä voisitte tästä saada vastapalveluksena. Tänä vuonna uusina yhteistyökumppaneina ovat tulleet mm. syksyllä avautunut Heidi’s Bier Bar sekä monelle dossilaiselle tuttu ja kaivattu Harry’s Pub.

Yhteistyö on kaiken a ja o. Tärkeintä tässä tehtävässä on pitää silmät auki ja etsiä avarakatseisesti mahdollisia yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneiden etsiminen ei ole tapahtunut pelkästään yksin, vaan apuna ovat olleet niin hallituslaiset kuin jäsenistö.

Olutseura DOS ry:n hallitukseen hakemista suosittelen kyllä kaikille.