Tulevat tapahtumat

Voihan rähmä! Tapahtumatuotantomme on päässyt väljähtymään.
Ei hätää! Sillä innokas tapahtumatiimimme suunnittelee kuitenkin paraikaa  uutta ja maistuvaa.
Tapahtumista ja niiden järjestämisestä saat parhaiten tietoa tältä sivulta, sekä Facebook-sivuiltamme.

Nähdään taas pian!

— OHJE MAISTAJAISTEN SUUNNITTELUUN —

Harmi ettei DOS voi järjestää maistelutapahtumia. Mutta DOS kannustaa sinua järjestämään! Omaehtoisten maistajaisten suunnittelu on mukavaa puuhaa. Erikoistuntemusta tarvitaan vain ripaus. Kuitenkin kuka tahansa voi maistaa ja ehkä löytää mausta yllättäviä vivahteita. Oluen tuumaileva maistelu on arvostamisen ensiaskel!

Tarvitset: Olutta, puhtaita laseja, vettä saataville

Kokeile maistajaisten teemoina esimerkiksi

  • Useita eri oluttyylejä keskenään
  • Tietyn tyylin sisäisiä oluita (kuten tilavuusprosentiltaan miedosta vahvempaan, edullisesta arvokkaampaan – sinä päätät) 
  • Oluen ja ruuan yhdistelmiä (juustot & oluet menevät yhteen – kokeile vaikka)
  • Jotain uutta, mitä et ikinä tilaisi olutravintolan tiskillä

Syyskuun olutilta: Vahva startti

Olutseura DOSin olutillat palaavat ohjelmistoon pitkän tauon jälkeen. Aloitamme tapahtumarikkaan syksyn vahvalla startilla Teerenpelin omien vahvojen oluiden äärellä, joten luvassa on tummaa paahtoa ja vahvoja makuja. Laatujuomien maailmaan meitä johdattelee kukas muukaan kuin Teerenpelin baarimestari Allu.

MITÄ: Syyskuun olutilta: Vahva startti
MISSÄ: Teerenpeli, Kauppakatu 32
MILLOIN: Keskiviikkona 29.09.2021, klo 18.00
MITÄ MAKSAA: 15 € (+jäsenmaksu 5€, jos haluat liittyä samalla jäseneksi)

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 22.9. klo 12 tapahtumasivulta löytyvällä lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 25.9. klo 16.00 tai ilmoittautumisen täytyttyä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi lauantaina 25.9. klo 16.00. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Olutta ja lautapelejä 11/2020

Lautapeli-ilta runsaasta olutvalikoimastaan sekä ehdasta englantilaisesta pubitunnelmasta tunnetussa Harry’s Pubissa tiistaina 17.11.2020 kello 18 alkaen.
Harry’sissa on pelattavissa pubiklassikkoja sekä muita lautapelejä. Omien pelien tuominen on suotavaa. Muista ottaa mukaan DOS-jäsenkorttisi, sillä kortilla saat etuuksia kaikista panimotuotteista. Lautapeli-ilta on ilmainen osallistua. Tule vain paikalle!